Sinds eind november 2022 is het verplicht om een asbestattest voor te leggen voor gebouwen van voor 2001 in geval van verkoop of schenking. Bij de ondertekening van het compromis is zo’n asbestinventaris verplicht. Maar wat als u er meerdere nodig heeft?

Asbestattesten voor professionals: een tijdrovend werkje

Werkt u in de immosector? De verkoop van een woning is iets waarmee makelaars, notarissen, architecten en syndici een groot deel van hun tijd mee bezig zijn. Bij iets oudere woningen van voor 2001 komt daar dus nu het verplichte asbestattest bij kijken. Voor professionals biedt A2Advies een uniek platform, het Vastgoed Professional Platform, aan om eenvoudig meerdere aanvragen tegelijkertijd in te dienen. Op deze centrale plek worden ook alle pdf’s van de asbestattesten gegenereerd die u nodig heeft bij de ondertekening van het compromis. Geen onnodige kopzorgen of vervelend tijdverlies, maar een complete ontzorging voor u als professional. Zo maakt u een login op dit platform: laat uw e-mailadres achter en ontvang een mail met de login-verificatie. U kunt de status van het dossier van alle klanten eenvoudig opvolgen.

Waarom samenwerken met A2Advies?

A2Advies is een ervaren en betrouwbare partner in asbestinventarisatie. Onze asbestdeskundigen:

  • zijn over heel Vlaanderen verspreid;
  • hanteren een transparante all-in-prijs;
  • zijn in het bezit van een verplichte ADI-certificering;
  • werken volgens het door de overheid opgelegde inspectieprotocol;
  • kunnen snel worden ingepland voor een asbestinventarisatie
 

Snel meerdere asbestattesten nodig? De asbestdeskundigen van A2Advies helpen u met de glimlach verder. Maak een account aan op het asbestplatform of contacteer ons voor meer info.

Asbestinventaris nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze experten.