Over A2Advies

A2Advies is een ervaren, innovatief bedrijf opgericht in 2021. Onze persoonlijke aanpak en expertise garanderen een werkwijze op maat van uw situatie.

We streven naar kwaliteit en veiligheid, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Onze troeven? Kennis, efficiëntie en transparantie. Ons team bestaat uit mensen met de nodige ervaring, werken op een effectieve manier en denken steeds oplossingsgericht. Een transparante en open communicatie binnen onze bedrijfsvoering staat bij ons voorop. Onze prijzen zijn helder en duidelijk terug te vinden op onze offerte pagina. Deze prijzen zijn allesomvattend. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij de eindafrekening.

Ook een snelle en efficiënte service voor onze professionele klanten via het A2online-platform

Ons team

Claude Degroote

Zaakvoerder
Jelle De Backer​

Jelle De Backer

Commercieel verantwoordelijke en business development

Grace Vanderstaeten

Administratie

Ruben Decock

Qualtiy Surveyor, Energiedeskundige Type A, Sloop- en asbestdeskundige inventarisatie

Stijn Deckers

Sloop- en asbestdeskundige inventarisatie
Noah Pluym

Noah Pluym

Asbestdeskundige inventarisatie

Jimmy Sissokho

Asbestdeskundige inventarisatie

Habib Simsek

Energiedeskundige Type A-D en asbestdeskundige inventarisatie

Simone Ellington

Sales Reprensentative

Sam Caron

Energiedeskundige Type A en asbestdeskundige inventarisatie

4 goede redenen om te kiezen voor A2Advies

Veiligheid als prioriteit

We brengen alle asbesthoudende toepassingen in kaart, met de veiligheid van klant en medewerker als absolute prioriteit.

100% engagement

Als onderneming bijdragen aan het versneld asbestafbouwbeleid met als doel Vlaanderen uiterlijk tegen 2040 asbestveilig krijgen. Dat is onze drijfveer

Grondige kennis van zaken

A2Advies heeft de vakkennis en in-field expertise om diverse asbesthoudende materialen in verschillende type gebouwen op te lijsten. Een particuliere woning,bedrijfsruimte of industriële omgeving? Voor elk van deze situaties hebben wij een expert met de nodige kennis.

Uitmuntende service

Onze experten staan uw project bij van a tot z. Reken op ons gedurende het hele traject. Nadien nog nood aan advies of informatie?Neem dan gerust contact met ons op.

Asbestattest berekenen

A2Advies controleert ruimtes, sites, constructies of objecten op asbest.
De aanwezige asbestmaterialen worden hierbij zorgvuldig opgelijst in een asbestattest.
De materiaalmonsters worden bovendien onderzocht in een erkend labo. 100% zeker, 100% veilig.

Destructieve asbestinventaris

Heeft u een asbestattest nodig met het oog op renovatie? Of wilt u weten of er asbest aanwezig is in uw woning? Dan kunnen wij een destructieve asbestinventaris opmaken. Ingesloten of bedekte materialen worden hier wel opgespoord. Deze inventaris dient echter niet te worden geregistreerd bij OVAM, waardoor de kostprijs een stuk lager ligt.

Sloopopvolgings-plan

A2Advies stelt een conform en overzichtelijk sloopopvolgingsplan op. Dit plan is verplicht voor bepaalde sloop- en renovatiewerken. We kunnen het rapport ook voor u indienen bij de beheerorganisatie voor een complete ontzorging. Zo wordt het puin afgevoerd onder de noemer laagmilieurisicoprofiel.

Het A2 Advies Team staat elke dag weer voor jou klaar.

100% engagement

Asbest is nog steeds massaal aanwezig in Vlaanderen. De Vlaamse overheid streeft daarom naar een asbestveilig Vlaanderen tegen 2040. Onze missie is om de niet veilige asbesttoepassingen snel, veilig en efficiënt op te sporen en te documenteren in een allesomvattend verslag.

Veiligheid voorop

A2Advies zet zich 100% in om asbesthoudende materialen minutieus in kaart te brengen. Zo bouwen we mee aan een asbestvrije én veilige woon- en werkomgeving. Uw veiligheid, onze hoogste prioriteit!

Juiste expertise

Asbesthoudende materialen in verschillende type gebouwen oplijsten? A2Advies heeft alle vakkennis in huis: van woningen, industriële sites tot bedrijfsruimtes.

Uitmuntende service

Onze experten staan uw project bij van A tot Z. Achteraf nog behoefte aan extra advies of informatie? Reken op ons gedurende het hele traject. Transparante prijzen incl. monsteropnames.

Wat onze klanten zeggen

Asbestattest of sloopopvolgingsplan nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze experten.