Onze partners

Het A2 Advies Team staat elke dag weer voor jou klaar.

100% engagement

Asbest is nog steeds massaal aanwezig in Vlaanderen. De Vlaamse overheid streeft daarom naar een asbestveilig Vlaanderen tegen 2040. Onze missie is om de niet veilige asbesttoepassingen snel, veilig en efficiënt op te sporen en te documenteren in een allesomvattend verslag.

Veiligheid voorop

A2Advies zet zich 100% in om asbesthoudende materialen minutieus in kaart te brengen. Zo bouwen we mee aan een asbestvrije én veilige woon- en werkomgeving. Uw veiligheid, onze hoogste prioriteit!

Juiste expertise

Asbesthoudende materialen in verschillende type gebouwen oplijsten? A2Advies heeft alle vakkennis in huis: van woningen, industriële sites tot bedrijfsruimtes.

Uitmuntende service

Onze experten staan uw project bij van A tot Z. Achteraf nog behoefte aan extra advies of informatie? Reken op ons gedurende het hele traject. Transparante prijzen incl. monsteropnames.

A2Advies werknemer

Over A2 Advies

A2Advies is een erkend asbestinventarisatiebureau. Wij werken dus volgens het inspectieprotocol van de overheid. Onze attesten voldoen aan de wettelijke minimumeisen.

Bovendien zijn al onze medewerkers ook erkend als ‘Tracimat Deskundige sloop’. Schakel ons dus gerust in voor het opstellen van uw sloopopvolgingsplan of asbestattest met het oog op destructief onderzoek.

> Raadpleeg het inspectieprotocol

Asbestattest of sloopopvolgingsplan nodig?

Vraag vrijblijvend advies aan één van onze experten.